FUTBOL BASE – El Cadet A cau al camp del Barça

El Cadet A del Nàstic no va poder superar al Barça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i va caure en un molt bon partit per 2 a 0.

El partit va tenir dues meitats molt diferenciades. En els primers 45 minuts un Nàstic molt ben organitzat a nivell posicional va ser capaç de parar les poques opcions ofensives de les que va gaudir el Barça. A més, els de Dani Vidal van comptar amb diverses bones oportunitats a la contra gràcies a la bona tasca de pressió sobre el joc de combinació blaugrana.

Al inici de la segona la dinàmica continuava sent la mateixa. Els locals dominaven i els granes, sòlids en defensa com en anteriors partits, esperaven les seves opcions a la contra. Amb els minuts, però, el cansament va començar a fer acte de presència. El Barça és segurament el millor equip de la categoria, amb jugadors molt tècnics que li donen un ritme de joc molt alt al partit. Aquest desgast en la contenció permetia als culers tenir més i millors arribades amb el pas dels minuts. Finalment, en el 65’ arribaria el primer gol blaugrana. Els canvis des de la banqueta i el bon treball fet durant tota la temporada, va permetre als de Vidal aguantar la diferència amb l’esperança de tenir alguna bona opció en alguna contra o a pilota aturada. Però a falta de 5 minuts els barcelonins van marcar el segon sentenciant així el partit.

Al final, derrota per 2-0 contra un grandíssim rival i molt bones sensacions per la bona feina feta per l’equip. “ Tan sols puc felicitar als meus jugadors. Han fet un gran partit contra un rival amb molt de talent. El Barça és un gran equip i durant gran part del partit pràcticament no han tingut ocasions. Hem aguantat mentre el físic ens ho ha permès però jugar contra equips així suposa un desgast molt gran”, comentava el tècnic dels tarragonins al final del partit. Vidal destacava, a més, el gran paper de l’equip en les darreres jornades: “Portem una dinàmica molt bona, hem fet un bon partit contra Barça i vam empatar contra Espanyol que és el líder. Hem jugat contra els equips de dalt i hem tret un bon resultat i molt bones sensacions. Ara a preparar el partit de dissabte a les 12 a casa contra el Gavà amb moltes ganes de sumar els 3 punts”.