gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE – El Cadet A es desplaça a terres gironines en un horari poc habitual

Els Cadet de Divisió d’Honor jugarà aquest dissabte a Girona a partir de les 15:30, un horari que no és massa favorable pels granes tractant-se d’un desplaçament tant llarg.

Els de Daniel Vidal buscaran contra el Girona una victòria que, sens dubte, serà complicada donat el gran potencial de l’equip de la Costa Brava. Els gironins són un equip amb molta qualitat ofensiva i amb un gran joc per banda, amb extrems molt ofensius i amb molt de gol. A més, les dimensions del camp, reduïdes en comparació a d’altres estadis, afavoreixen encara més l’estil de joc vertical i ofensiu dels locals.

El Nàstic arriba al partit en un bon moment de forma i consolidat com un dels millors equips defensius de la lliga. A més, els tarragonins saben aprofitar les seves ocasions rendibilitzant molt bé els gols a favor.  Els de Vidal venen d’empatar a 1 contra el Cornellà, el tercer millor equip de la lliga segurament, i volen mantenir la bona dinàmica dels darrers partit.

A la prèvia del partit el tècnic del Cadet A valorava, en aquest termes, el potencial ofensiu dels gironins. “Són un equip amb molta qualitat ofensiva. Tenen molt de gol. Saben aprofitar molt bé les dimensions del seu camp, a més, compten amb extrems amb molt arribada. Haurem d’estar molt atents a donar les ajudes als nostres homes de banda per evitar que ens facin mal. Arribem molt bé al partit, encara ens queda la sessió d’avui per acabar de polir detalls però anem a Girona amb moltes ganes de fer, de nou, un bon resultat”.

 

gimnastic-ucrania