FUTBOL BASE | El Cadet A guanya a casa del 3r, el Jabac.

Els de Daniel Vidal van guanyar dissabte al Jabac de Terrassa, tercer classificat per 0 a 2. Amb aquesta victòria els granes van retallar tres punts als egarencs i es consoliden a la quarta posició de la taula.

Els granes van començar el partit molt endollats, conscients que la victòria passava per marcar el ritme del partit. Els visitants van pressionar molt amunt als egarencs, impedint que la seva sortida de pilota fos còmode. A més, els tarragonins van disposar de diverses bones ocasions, sobre tot per banda esquerra, a on Raúl Sánchez fa fer estralls a la defensa rival. Finalment, a manca de 5 minuts per anar a vestidors, en una jugada d’estratègia arribaria el primer gol. Reca va servir una gran falta lateral i Oskar, va connectar una gran rematada de cap per situar el 0-1 al marcador.

A la segona el Jabac va sortir a mossegar, buscant empatar ràpid l’enfrontament. Els de Vidal van patir durant els primers 10 minuts, però mica en mica van aconseguir recuperar el domini de la possessió, anul·lant els intents dels egarencs de capgirar el marcador. Fins al final del partit el dominador va ser clarament el Nàstic, que buscava matar el partit. Els granes, però, van topar una vegada i un altre amb el porter rival, que va ser sens dubte el millor jugador dels locals.  El 2-0 va ser obra de nou de Oskar, que en una nova jugada d’estratègia va col·locar el definitiu 2-0 al marcador.

Dani Vidal, tècnic dels tarragonins, es mostrava molt satisfet al final del partit. “És una gran victòria, contra un rival molt complicat. Al seu camp només havien perdut un partit, contra el Barça, el que demostra la dificultat del que hem aconseguit. A més, tanquem la primera volta amb victòria i amb 27 punts, a 14 de les places de descens. El nostre objectiu prioritari és aquest, la permanència, i això ho tenim a tocar gràcies al gran treball del grup. Estem molt, molt contents”.