FUTBOL BASE – El Cadet A guanya al Prat en el tems d'afegit.

Els de Daniel Vidal van haver de remuntar l’enfrontament en dues ocasions contra un rival que va saber tancar molt bé els espais després de cada gol.

L’equip va començar molt concentrat, dominant la pilota, i amb bones arribades per banda creant ocasions clares de gol però sense fortuna en els metres finals. A falta de 15’ per la mitja part, arribava el primer gol visitant. Després d’una falta centrada de lluny, el Prat penjava el rebuig a l’esquena de la defensa i el davanter dels barcelonins, en possible fora de joc, aconseguia batre al porter grana en el 1×1. D’aquí al descans les sensacions no van ser bones i la possessió va estar molt repartida.

A la tornada de vestidors els locals van saber recuperar la bona dinàmica de l’inici del partit. En el minut 2, en una jugada d’estratègia, un jugador grana es quedava sol al punt de penal però el porter rival, amb una gran aturada, evitava el gol de l’empat, enviant la pilota a córner. Acte seguit, nova ocasió, a la sortida del córner. Bona rematada de cap, però la pilotava marxava fregant el pal de la porteria del Prat. Eren els millor minuts d’un Nàstic que havia anul·lat per complet al rival que no aconseguia ni tan sols superar el mig del camp a causa de la pressió dels de Vidal. I finalment, a base d’insistència, arribaria el gol. Reca centra des de la dreta i Verdejo remata de cap sol a l’àrea petita per posar l’empat en el marcador. Els locals eren els dominadors, amb un bon joc, controlant la pilota i arribant amb perill a l’àrea rival. Però a falta de 20 minuts per al final, en un error de comunicació entre la defensa i el porter, un defensa local pentinava enrere una centrada del prat enviant la pilota directe al fons de la xarxa de la seva pròpia porteria. A partir d’aquí els tarragonins no es van rendir, i al minut 70’ van ser capaços de lligar una bona combinació per retallar i empatar de nou el partit. El Nàstic ho va seguir intentant fins al final, i quan tot semblava indicar que el marcador ja no es mouria, en el temps d’afegit, els granes aprofitaven un rebuig de la defensa rival, després d’una jugada d’estratègia per aconseguir el definitiu 3-2 que feia justícia al gran partit dels locals.

El Cadet A de Dani Vidal segueix quart a la classificació i la setmana vinent visita el camp del tercer de la taula, el Jabac, amb la possibilitat d’atrapar-los a la classificació.