FUTBOL BASE | El Cadet A guanya de manera clara al Mataró

Els de Daniel Vidal arribaven al partit amb moltes ganes de recuperar el camí de la victòria. En les últimes jornades la dinàmica era bona però semblava que els resultats no volien ser justos amb l’esforç i el treball del grup. Ahir, en canvi, els cadets van aconseguir plasmar en el marcador el clar domini sobre el rival durant tot el partit.

Els granes van sortir molt endollats, pressionant molt amunt i evitant que els locals poguessin sortir combinant. En el minut 2, i fruit d’aquesta gran pressió, el davanter tarragoní va aconseguir robar una pilota al porter del Mataró per col·locar el 0-1 en el marcador. L’alegria va durar molt poc, i és que en tan sols dos minut, i a causa precisament d’aquesta alta pressió del Nàstic, els locals aprofitaven un desajust defensiu per empatar el partit.

Els de Vidal sabien que la clau del partit passava per mantenir les idees clares i així ho van fer.  Tot l’equip es va posar el mono de feina, asfixiant al rival des de la seva pròpia àrea, amb un gran desgast físic de tots els jugadors. Els granes dominaven i tenien bones oportunitats però el porter local va evitar, en diverses ocasions, que els tarragonins ampliessin la diferència. Al final, però, l’entrega del cadet va tenir premi. A falta de 4 minuts per la mitja part Álex Fernández aprofitava una falta molt llunyana per, amb un gran gol per l’escaire, situar el 1-2 al lluminós.

L’equip era conscient que el plantejament de partit havia funcionat a les mil meravelles i que calia seguir per aquest equip si es volia tornar a casa amb els 3 punts. La segona meitat va ser un recital grana. El Mataró no va xutar ni una sola vegada entre els tres pals. Els canvis introduïts per l’entrenador en el mig del camp van permetre al Nàstic mantenir l’alt ritme de joc obligant al Mataró a buscar pilotes en llarg, fet que encara va afavorir més als visitants que gaudien de més físic en totes les posicions. En el minut 15 Martínez aconseguia, amb una bona jugada individual el gol de l’1-3, en la seva estrena amb la samarreta del Nàstic. El marcador el tancaria Ferran amb un gran gol amb un xic de sort, ja que la seva centrada es va enverinar fins a col·lar-se per l’escaire del segon pal, fent inútil l’estirada del porter local.

Al final, 3 punts més per un cadet que recupera les sensacions de la victòria i es manté una jornada més en la quarta posició de la taula.

Daniel Vidal destacava, després del partit, la gran feina del seu equip. “Hem sortit molt endollats, amb les idees molt clares i tothom s’ha sacrificat al màxim en tasques defensives. Estem molt contents Hem tornat a guanyar i ho hem fet amb un gran partit. Ens consolidem a la zona lata de la taula, el que té un gran mèrit. L nostre objectiu inicial era la salvació i ara mateix ja tenim la permanència virtual. Toca canviar d’objectius, ara volem entrar en la Copa Catalana. La juguen els 8 primers i ara per ara som quarts així que ens motiva poder lluitar per ser-hi. Seguirem anant partit a partit pensant en seguir creixent i gaudint de l’oportunitat que sens presenta”.