FUTBOL BASE | El Cadet A no té sort i empata contra el Mercantil

El Cadet de Daniel Vidal veu com la mala fortuna torna a evitar que s’emporti els tres punts en un partit en que va ser millor de principi a fi.

El Mercantil arribava a Tarragona en una bona dinàmica, convertint el partit en una trampa pels granes. Els locals, però n’eren conscients i van sortir a dominar des del primer minut.  Els visitants va sortit molt tancats, amb molts homes a camp propi, fent molt complicada la circulació de la pilota. Tot i així els tarragonins van disposar d’un parell d’ocasions clares, arribant per banda ja que ells acumulaven molta gent al mig. A la mitja part s’arribava amb el 0-0 i sense que els visitants haguessin creat cap ocasió de gol.

A la segona els granes van sortir molt endollats però en una falta lateral, i després del rebuig de la defensa tarragonina, un rival engaltava un gran xut des de més enllà de la frontal i aconseguia posar per davant al Mercantil amb un gran gol. Era el 0-1 en la primera ocasió visitant en tot el partit. Els granes són un equip abonat a les remuntades i aquest cop no va ser diferent. Els barcelonins seguien molt tancats, però amb el pas dels minuts les arribades granes van començar a ser més clares aprofitant els desajustos de la defensa rival. En el 20 de la segona el nàstic aconseguia el primer gol i manca de 10 minuts el segon.

I quan semblava que la victòria ja era local, a falta de 3 minuts pel final del partit, una centrada mal xutada s’enverinava i es convertia en el 2-2. Els granes van marcar el 3-2 a l’últim minut però els àrbitres van anul·lar la diana per un més que dubtós fora de joc.

El tècnic dels tarragonins es mostrava satisfet per la feina dels seus al final del partit. “Sembla que no tenim sort últimament. Hem estat millors però ens ha faltat fortuna. Tot i així, aquest equip sempre dona la cara i un cop més hem remuntat un partit contra un rival molt complicat i que s’ha tancat molt amb el gol. El 3-2 final era clar i és una llàstima que l’àrbitre no ho hagi vist així ja que mereixíem guanyar. “.