gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE – El Cadet A rep la visita del Gavà.

El Cadet A rep la visita del Gavà dissabte a les 12 del matí a les instal·lacions del Gimnàstic.

Els de Daniel Vidal volen recuperar la imbatibilitat després de caure dissabte passat al camp del Barça per 2 a 0. El Gavà, de la seva banda, arriba al partit empatat a punts amb el Nàstic, (10 punts), i després de guanyar al Terrassa per un contundent 4-0.

El Gavà és un equip amb les idees molt clares i un joc molt directe. Aprofiten molt bé als seus jugadors més talentosos buscant situacions verticals. El Nàstic haurà d’estar molt atent en defensa per controlar les situacions ofensives dels barcelonins i tenir paciència per trobar les seves oportunitats ofensives. Els granes són un dels millors equips en defensa de la categoria i aquesta serà, sens dubte, una de les millors armes dels locals pel partit de dissabte.

Vidal destacava abans del partit la importància de no encaixar gols i les fortaleses del rival.  “Volem tornar a deixar la porteria a cero. No serà senzill, però si mantenim la bona línia defensiva del que va de temporada segur que serem capaços de controlar el ritme del partit i evitar que ells tinguin ocasions clares de gol. A més, si estem ordenats i juguem com sabem trobarem les nostres oportunitats a base d’insistència i bon joc. Tenim moltes ganes de tornar a guanyar i intentar tornar a mirar amunt en la classificació. L’equip està fent una gran feina i dissabte volem que els tres punts es quedin a casa”. 

gimnastic-ucrania