gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | El Cadet A rep la visita d'un històric, La Damm

Els homes de Daniel Vidal reben dissabte, a partir de les 18:30 hores, la visita d’un dels històrics de la categoria, La Damm.

Els barcelonins són un dels pocs equips que cada any està entre els 4-5 primers de la classificació. Compten amb bons blocs i a més es reforcen molt bé cada estiu aprofitant els jugadors descartats de Barça i Espanyol. Els visitants són un equip molt compensat i amb talent en totes les seves línies. Busquen sortir amb la pilota sempre controlada, aprofitant la qualitat de la seva línia defensiva. A més, compten amb un mig del camp talentós, que realitza un bon  joc de combinació. Per últim, la seva davantera és determinant, amb homes amb molt de gol.

No serà, en absolut, un partit senzill, però els granes arriben a l’enfrontament amb la moral ben alta després de la victòria, la setmana passada, contra el Mataró per 1-4. Els locals són un equip més intens que la Damm i viuen un molt bon moment defensiu, aspectes que aprofitaran per evitar que els visitants despleguin el seu joc amb comoditat. A més, la capacitat del cadet del Nàstic de generar perill a partir de les pilotes recuperades serà una de les armes que buscaran explotar els tarragonins.

El tècnic del Cadet A, Daniel Vidal, explica que el més important serà tenir molt de cap durant tot el partit. “ Són un molt bon equip, amb jugadors de molt de talent. Estan molt compensats el que els fa un rival molt complicat. Caldrà que estiguem molt concentrats i que tinguem sempre el cap a lloc per evitar córrer rere la pilota sense sentit. Ells voldran la pilota però això no és un problema, nosaltres som més intensos i estic convençut que podrem evitar que juguin amb comoditat. Si controlem els temps del partit tindrem bones ocasions ja que portem diversos partits molt fins en les recuperacions defensives.”.  

gimnastic-ucrania