gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE – El Cadet A rep la visita d'un rival enganyós

Els de Daniel Vidal juguen dissabte, a partir de les 18:30, contra el F. Gironès, actualment el penúltim classificat de la categoria.

Els de la costa brava passen per una mala dinàmica de resultats, el que els manté en les darreres posicions de la taula però són un rival enganyós. Malgrat els resultats, els gironins han fet mèrits per guanyar molts dels partits que han disputat, sobre tot si juguen a casa. Sen se anar més lluny, L’espanyol, el millor equip del grup segurament, va patir fa dues setmanes per endur-se la victòria al camp del Gironès.

El rival del cadet A dissabte, és un equip amb les idees molt clares. Molt ben posicionats en defensa a camp propi, els visitant busquen sorprendre a la contra. Si roben la pilota juguen molt verticals al contraatac buscant els seus millors homes ofensius, amb passades en profunditat a l’esquena de la defensa per aprofitar la velocitat dels seus homes de punta.

Els granes hauran d’estar molt atents dissabte per evitar que el Gironès es trobi còmode sobre el terreny de joc i pugui desplegar el seu millor futbol. En paraules del tècnic dels tarragonins, Daniel Vidal, la clau estarà en tenir la possessió a camp ofensiu i estar molt atents en els marcatges al seus homes importants.  “La clau del partit passa per mantenir la possessió de la pilota i intentar jugar el màxim de temps possible a camp contrari. A més, haurem d’estar molt atents en els marcatges als seus jugadors referència per evitar que ens puguin sorprendre a la contra on són, sens dubte, un dels millors equips de la lliga. Arribem al partit amb moltes ganes després de la para pel pont i amb les piles carregades. Si aconseguim controlar el ritme del joc estic convençut que tindrem bones oportunitats per batre al porter rival. No serà un partit fàcil però si seguim al nivell mostrat fins al moment podrem treure un bon resultat.

El cadet juga dissabte a les 18:30 a les instal·lacions del Gimnàstic de Tarragona. 

gimnastic-ucrania