gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | El Cadet A visita el camp del Badalona.

Els de Daniel Vidal juguen aquest dissabte, a les 13:45, al camp del Badalona, un dels rivals directes en la zona noble de la classificació.

Els tarragonins són actualment quarts, amb 28 punts, 4 més que el Badalona CF que ocupa la setena posició de la taula. Els granes viatgen a Badalona amb moltes ganes de tornar a guanyar després de veure com, el cap de setmana passada, la sort els impedia sumar els 3 punts.

El rival, però, no els hi posarà les coses senzilles. Els badalonins són un rival molt complet, amb una defensa molt física i una davantera amb qualitat. Els locals són un equip vertical que genera moltes ocasions en els seus partits i que basa gran part del seu bon joc en la seva solidesa defensiva. Ara bé, són un equip irregular, fet que buscaran aprofitar els tarragonins per sumar a un camp complicat.

Segons el tècnic del Nàstic, Daniel Vidal, la clau passa per controlar els seus homes referents i mantenir el domini de la pilota. “El Badalona és un equip molt complicat. Han aconseguit bons resultats contra equips de la part alta de la taula i ens posaran les coses molt difícils. Haurem d’estar bé en defensa per anul·lar els seus millors homes ja que arriben amb perill a l’àrea rival. Sobre tot el seu mitja punta, sens dubte, el millor jugador badaloní. Crec que serà un partit molt obert amb ocasions pels dos equips però si som capaços de mantenir el domini de la pilota tindrem molt guanyat.”. 

gimnastic-ucrania