FUTBOL BASE | El Cadet B guanya al Cadet A del Reus

El cadet de primer any del Nàstic va guanyar dissabte el derbi contra el cadet A del Reus Deportiu

Els homes de Dani Rubio van ser capaços d’imposar-se a un equip que, teòricament, hauria de ser superior als granes pel fet de tractar-se de l’equip A del club veí. Els tarragonins van fer una gran primera meitat, sent capaços de dominar i evitar que el Reus generés perill. El Nàstic, en canvi, arribava amb certa facilitat a l’àrea dels del Baix Camp, generant sensació de perill i desbordant la defensa local.

El primer gol va arribar després d’una internada per banda dreta d’Iñaki que va ser tallada amb falta per la defensa roig i negre. La centrada de falta de Joan Capdevila va ser aprofitada a la perfecció per Guillem Martínez, que amb una bona rematada de cap, posava el 0-1 al marcador. Pocs minuts més tard el mateix Martínez s’encarregava d’encarrilar el matx amb el segon gol visitant. En una jugada individual, el grana trencava per velocitat pel mig dels centrals del Reus i definia amb un gran xut ajustat a la base del pal fent inútil l’estirada del porter local.

A la segona meitat el domini va seguir sent del Nàstic que va controlar el partit en tot moment. En els darrers minuts de joc, i després d’una errada de marca en una falta lateral, el Reus aconseguia retallar diferències. D’aquí al final, però, els visitants van estar millor que mai i van anul·lar per absolut la reacció local, enduent-se una gran victòria en el derbi de la categoria.

L’entrenador del Cadet B, Dani Rubio, destacava el gran partit dels seus. “Hem estat a un gran nivell. Nosaltres som tots de primer any, som el B i ells l’A, i això encara dona més mèrit a la victòria. Hem sortit a pels tres punts i la nostra empenta ha tingut recompensa. Hem dominat al Reus en tot moment i estic molt content amb el partit de tot l’equip.”.