gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | El Juvenil A buscarà recuperar el camí de la victòria.

El Juvenil A buscarà recuperar el camí de la victòria

Els de Manel Cazorla buscaran diumenge, 15:45, recuperar la victòria contra el Stadium Casablanca després de l’empat de la darrera jornada a casa La Salle.

Els aragonesos són un rival ferit ja que arriben a l’enfrontament com a penúltims classificats després de perdre la setmana passada contra el Girona, equip que marca, actualment, la permanència.

Els tarragonins hauran de treballar de valent si volen sumar a terres manyes. Els granes tenen clar quin és el seu objectiu, sumar els tres punts., fet que passarà per molt sòlids en defensa. El Stadium buscarà un joc molt directe, com va fer la setmana passada La Salle, i intentarà generar perill sobre tot al inici del partit.

Manel Cazorla, tècnic dels tarragonins, destaca la importància de posar-se el “mono de treball” aquest diumenge. “Ells necessiten guanyar i sortiran molt forts. Els primers minuts són claus. Si aconseguim evitar que tinguin bones oportunitats al inici de partit amb el pas dels minuts cada cop els serà més difícil. El nostre objectiu ha de ser controlar la pilota i evitar el seu joc directe. Estem en una bona situació a la taula però no ens podem adormir ja que la lliga està molt ajustada. Diumenge seria molt bo tornar a guanyar.”. 

gimnastic-ucrania