gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | El Juvenil A buscarà tornar al camí de les victòries

El Juvenil A rep la visita de l’Atlètic Balear, tretzè classificat amb 4 punts menys que els granes que són setens.

Els de Manel Cazorla són l’únic equip de la pedrera grana que disputa lliga aquest cap de setmana, i arriben al partit contra els balears amb moltes ganes de victòria després de les derrotes de les últimes jornades contra Damm i Espanyol.

L’equip grana té clar quina ha de ser la mentalitat aquest dissabte si volen superar als illencs. La clau passa per mantenir la bona dinàmica de sensacions ofertes en els darrers partits. Els locals han estat capaços de competir contra Espanyol i Damm, primer i segon respectivament de la lliga, el que dona ales als de Cazorla per creure en la victòria.

La feina de la setmana ha estat bona, buscant consolidar els mecanismes defensius que tan bon rendiment han donat últimament, i treballant per contrarestar els punts forts del rival d’aquesta jornada.

El tècnic del Juvenil, Manel Cazorla, es mostrava convençut de les possibilitats dels seus. “Venim en una dinàmica molt bona. Hem fet molt bons partits però ens ha faltat sumar. El partit de demà és una oportunitat per fer-ho i consolidar-nos una jornada més a la zona tranquil·la de la classificació”.

El Juvenil A jugarà a partir de les 16 hores a les instal·lacions del Gimnàstic i la entrada és gratuïta. 

gimnastic-ucrania