gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | El Juvenil A guanya en el temps d'afegit

Els de Manel Cazorla van aconseguir, diumenge, una victòria clau contra el Sant Andreu per 2 a 1.

Després dels darrers resultats dels granes, la victòria començava a ser important per no apropar-se en excés a les posicions de descens. Els homes de Manel Cazorla van començar el partit molt entonats, pressionant ben amunt, i amb les línies molt juntes. Els locals van ser capaços d’anul·lar el joc del Sant Andreu, però en un desajust defensiu els visitants van aconseguir posar-se per davant en el marcador aprofitant un mal refús de la defensa tarragonina.

Semblava que un cop més la victòria s’escaparia ja que, de nou, i malgrat les bones sensacions de joc, el marcador tornava a ser desfavorable. Però els juvenils no es van donar per vençuts. Van creure en les seves possibilitats i en la gran feina que està fent aquest equip i van saber persistir fins a donar la volta al marcador.

Els visitants tan sols van tenir dues ocasions en tot el partit, el gol, i un xut que va refusar el porter del Nàstic, Alberto, amb una gran aturada. Per contra, els granes van disposar de fins a sis ocasions clares de gol, però no va ser fins al minut 90 que van aconseguir, amb un gol de Ricky, col·locar el 2-1 en el marcador.

Al final, victòria pel Nàstic que torna a sumar de tres com deia el seu tècnic, Manel Cazorla, al final del partit. “Era molt important tornar a guanyar. Les sensacions les últimes setmanes eren molt bones, però al final els punts sempre se’ns escapaven de les mans. Ahir semblava que el guió era el mateix però l’equip va creure en les nostres possibilitats i va saber lluitar per aconseguir una victòria merescuda. Ara hem de ser capaços de mantenir la dinàmica positiva i seguir sumant fins assolir l’objectiu". 

gimnastic-ucrania