gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | El Juvenil A perd a casa contra el At. Balears

Els de Manel Cazorla van ser víctimes de les seves pròpies errades i van deixar escapar els 3 punts.

L’equip arribava al partit en una molt bona dinàmica després de donar una gran imatge en les darreres jornades. Els granes van fer, segurament, el millor partit ofensiu de la temporada, però tres errades individuals van permetre als balears guanyar a camp contrari.

La primera meitat va ser un recital local. Amb domini de la pilota, controlant els tempos i evitant qualsevol arribada del rival. De fet, els balears no van xutar ni una sola vegada a porteria.

A la represa la dinàmica semblava ser la mateixa. Però en 3 errors puntuals els granes van servir en safata el gol al rival. Els balears no van generar cap ocasió clara de gol en tot el partit però en van tenir prou amb els regals de la defensa grana per tornar a les illes amb els 3 punts.

El tècnic del Juvenil A, Manel Cazorla, lamentava al final del partit la derrota. “Hem fet el millor partit ofensiu de la temporada, però hem regalat el partit. En tres errors individuals hem permès al Balears marcar quan no havien generat cap perill en tot el partit. La propera jornada ens toca guanyar. Si mantenim la dinàmica de joc i no concedim opcions en errors evitables estic convençut que tornarem a sumar.”. 

gimnastic-ucrania