gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | El Juvenil A rep la visita del líder.

Els de Manel Cazorla reben dissabte a les 16:00 hores al líder, l’Espanyol.

Els pericus són els líders de la categoria amb uns registres espectaculars. Són un gran equip, amb un nivell defensiu i ofensiu molt alt. En el que va de lliga els barcelonins tan sols han perdut un partit, per 13 victòries i 4 empats, un d’ells el darrer cap de setmana contra el Girona. És per això que els blanc i blaus seran un rival encara més difícil si cap, ja que en cas de no guanyar es podrien veure superat a la classificació per la Damm.

Els nostres buscaran posar les coses molt complicades al líder, procurant que no es trobin còmodes en cap moment. Els granes tenen molt clar l’estil de joc dels visitants i els aspectes claus per fer mal al rival.

El tècnic dels tarragonins, Manel Cazorla, destacava a la prèvia la dificultat d’aquest enfrontament. “Serà un partit molt complicat però no tenim por a l’Espanyol. Sabem que són un gran equip i els hi tenim un gran respecte però sabem com els hi podem fer mal i això intentarem. Hem treballat molt bé tota la setmana i arribem al partit amb ganes de sumar”. 

gimnastic-ucrania