FUTBOL BASE – El Juvenil A tanca l'any amb una clara victòria contra el Girona (3-1)

Els de Manel Cazorla van superar al Girona, després de remuntar el gol inicial dels visitants.

El partit no va començar bé per als interessos granes. En els primers minuts el Girona es va avançar en el marcador després d’una errada de comunicació de la defensa tarragonina. Afortunadament, els locals van saber reaccionar amb immediatesa donant la volta al marcador amb dos gols abans del descans, obra de Vergé i Oscar.

A la segona els gironins van sortir més forts, avançant les seves línies a la recerca del gol de l’empat. Els de Cazorla van saber interpretar el partit, estant molt atents per evitar el joc directe del Girona i matant el partit amb el definitiu gol de Riki.

L’equip va poder dedicar la victòria d’ahir al seu company Arturo, lesionat de gravetat en la darrera jornada.

El tècnic del juvenil, Manel Cazorla, es mostrava molt satisfet amb la feina de l’equip al final de l’enfrontament. “ Estem molt contents, tant per la victòria com per la manera com hem sabut reaccionar després del gol. Era important sumar els tres punts per seguir a la zona noble de la taula en una més que bona sisena posició. Marxem de vacances contents i amb la feina feta, ara a gaudir i descansar uns dies per agafar forces per seguir treballant a la tornada i començar l’any de la millor manera.”.