gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | El Juvenil A visita el camp del cuer, La Salle

Els de Manel Cazorla juguen diumenge, a partir de les 12h, contra La Salle SD, cuer de la competició.

Els balears són actualment els cuers de la categoria però han reforçat el seu equip les darreres setmanes i han aconseguit 2 victòries en les últimes 3 jornades. A més, els locals venen de fer un gran partit a la ciutat esportiva del barça.

Els granes porten tota la setmana treballant de valent pel partit de diumenge, conscients de la dificultat de l’enfrontament contra un equip que buscarà com sigui sumar per apropar-se, una mica més, a la permanència.

El tècnic del juvenil A, Manel Cazorla, destaca la importància del partit de diumenge per començar bé l’any i mantenir la dinàmica positiva de l’equip. “Els jugadors estan molt conscienciats que el partit no serà senzill. La Salle necessita puntuar i a casa últimament és un equip molt fort. A més, s’han reforçat amb jugadors d’altres equips de les illes i en la darrera jornada fins hi tot van estar a punt d’empatar contra el Barça. Nosaltres hem fet una bona feina durant la setmana i diumenge buscarem mantenir la bona dinàmica d’abans de les vacances. ”. 

gimnastic-ucrania