gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | El Juvenil B buscarà 3 punts que són mitja lliga.

El Juvenil B, líder del Grup 1 de Preferent, s’enfronta aquest cap de setmana als seu més proper perseguidor la Rapitenca. (Diumenge 14 a les 12 hores).

Els ebrencs són segons, a 6 punts del Nàstic. Una victòria local suposaria un gran pas cap endavant dels de Juanan Romero que es col·locarien líders destacats amb un bon marge sobre la resta d’equips.

La Rapitenca arriba al duel amb 36 punts i una ratxa positiva de tres victòries seguides, la darrera contundent contra el Mariano Poblet, per 5 a 0, així que el Juvenil no ho tindrà fàcil.  El rival és un equip molt físic, amb un bloc format quasi exclusivament per jugadors de tercer any; els nostres, en canvi, són un equip de 1 any, amb alguna peça de segon, el que fa que la diferència física es noti, sobre tot en els contactes i en el joc a pilota aturada, dues de les claus diumenge.

La feina està feta i els jugadors conscienciats de la importància del partit. “Hem treballat molt bé i sabem que no serà fàcil però estem molt motivats per diumenge.” A més, Juanan Romero i els seus jugadors tenen molt clar quines són les claus del partit. “Volem controlar la pilota, dominar la possessió per marcar el ritme del partit. A més, haurem d’estar molt concentrats per evitar pèrdues a camp propi ja que ells les aprofiten molt bé per generar bones contres.”

El tècnic grana fa a més una crida a la gent del Nàstic i als jugadors de la pedrera per animar-los a omplir les grades del camp del Gimnàstic diumenge. “Ens juguem molt i ens agradaria que la gent baixes a animar-nos. Serà un bon partit segur.”. 

gimnastic-ucrania