FUTBOL BASE | El Juvenil B guanya amb 9 en un partit estrany

El Juvenil B va aconseguir dissabte una complicada victòria al camp de l’Ebre

El Juvenil B va aconseguir dissabte una complicada victòria al camp de l’Ebre, en un partit en que els granes van acabar amb 9 jugadors

Els de Juanan Romero visitaven el camp de l’Ebre en un dels desplaçaments més complicats del que queda de lliga. Els granes van començar el partit molt encertats i dominant clarament en el joc. En el minut 20 de la primera, i en un gran xut de falta directe, els visitants aconseguien el 0-1.

A partir d’aquí va començar el periple dels tarragonins. Abans de la mitja part un jugador del Nàstic era expulsat amb vermella directe després d’una picabaralla entre jugadors dels dos equips. Amb un home menys els visitants van intentar aguantar fins a la mitja part, ajuntant molt més les línies, buscant no encaixar cap gol.

Un cop a vestuaris Romero va plantejar una sèrie de retocs tàctics per intentar mantenir l’ordre i contrarestar la superioritat numèrica dels ebrencs. Els granes van haver de suar de valent per mantenir el marcador davant un conjunt local cada cop més convençut de la remuntada. A falta de 20 minuts, en un canvi del Nàstic, l’àrbitre va ensenyar la segona groga al jugador que havia de ser substituït. Els tarragonins es quedaven amb 9 i encara restaven 20 minuts pel final del partit.

Els juvenils es veien clarament superats pel rival. El Ebre, amb dos homes més, buscava amb tot el gol de l’empat, sabedor que tenia el partit més de cara que mai. Els visitants es defensaven com podien intentant aguantar el vendaval rival. Afortunadament, en el minut 81, i en una gran contra, els granes aconseguien el 0-2 que matava als locals i donava un respir a un Nàstic que havia estat contra les cordes.

Juanan Romero, entrenador del Juvenil B, destacava el gran esforç fet pels seus en un partit molt estrany. “Els nois han estat brutals. Aguantar un partit amb 9 és molt complicat. Hem sabut patir i al final hem tingut la sort d’aprofitar una contra per sentenciar. Ha estat un partit molt estrany, han passat coses que jo no havia vist mai. Els nois es mereixien guanyar després del gran esforç que han hagut de fer.”.

El proper partit del Juvenil B serà a casa dissabte a les 18:30 contra La Floresta amb l’objectiu de mantenir els 9 punts d’avantatge sobre el segon classificat.