gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE – El Juvenil Ion Perelló Machi convocat amb la selecció catalana sub18

El jugador del Juvenil A del Nàstic, Ion Perelló Machi, ha estat convocat amb la selecció catalana sub 18 per disputar la fase prèvia dels Campionats d’Espanya de seleccions.

El grana ja va entrenar el passat dilluns amb els seus companys d’equip a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat a les ordres del seleccionador sub 18 Daniel Poyatos. El combinat català està actualment concentrat a Berga per preparar les dues eliminatòries d’aquesta fase prèvia que es disputarà els propers dies 27 i 28 de desembre a Palència.

Els rivals de la selecció catalana seran Castella i Lleó i la potent Madrid, una de les millors seleccions juntament amb la catalana i les seleccions d’Andalusia, Balears, València o País Basc.

A més de Ion Perelló, la selecció catalana està formada per 5 jugadors del Barça, 5 de l’espanyol, 4 de la Damm, 1 del Cornellà i 2 del Girona. El tarragoní és l’únic representant de la província a la selecció sub 18.

Aquesta convocatòria és un tot un èxit tenint en compte l’alt nivell del futbol català i demostra, una vegada més, la gran feina que s’està fent al futbol base del Nàstic.

Des del Gimnàstic volem felicitar al jugador per aquesta convocatòria i l’animem a gaudir i aprofitar al màxim l’experiència. Felicitats Ion i molta sort!! 

gimnastic-ucrania