gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | El Prat primer rival del Cadet A en aquest 2016

El Cadet A rebrà diumenge a les 10:30 hores, la visita del Prat, en la primera jornada de lliga del nou any.

Els barcelonins són un equip que ha anat de menys a més i que en les darreres jornades s’està consolidant. Amb un estil de joc molt clar, els del Llobregat són un conjunt molt vertical que basa gran part del seu perill ofensiu en les internades per les bandes. D’altra banda, saben aprofitar molt bé el seu potencial golejador, buscant assistir als seus homes de punta que sumen ja 8 gols en el que va de lliga.

Els de Daniel Vidal hauran d’estar molt atents per no cometre errors diumenge i evitar així el joc directe del Prat. El control de la possessió serà també una de les claus com explicava el tècnic del cadet a la prèvia.  “El Prat és un rival complicat. Busquen un joc ràpid i directe, aprofitant el seu potencial ofensiu. A més, saben treure molt de suc als errors del rival, penalitzant les pilotes perdudes a la zona de mitjos. Portem tota la setmana insistint en la importància de tenir la pilota i marcar el ritme del partit. Si estem bé en defensa i atents al marcatge dels seus homes referència, i controlem la possessió com en partits anteriors estic convençut que gaudirem de bones ocasions de gol”.

Els cadets arriben al partit contra el Prat quarts a la classificació i amb moltes ganes de guanyar després de tres setmanes sense competició. Els tres punts consolidarien als granes en els posicions capdavanteres i aproparien, una mica més, l’objectiu prioritari de la permanència. 

gimnastic-ucrania