gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE – Els Alevins A i B a la fase final de la Powerade Cup

Els Alevins A i B del Nàstic juguen a partir d’avui divendres la fase final de la prestigiosa Powerade Cup.

El equips granes van jugar durant el pont de la constitució la fase prèvia, d’àmbit català, i van aconseguir classificar-se per la fase final que es disputa aquest cap de setmana. Els equips del Nàstic s’enfrontaran amb equips d’algunes de les principals pedreres de primera com són Barça, Madrid, Sevilla, Español, Valencia, Villareal, Betis o Málaga. A més, el torneig també compta amb la presència d’equips internacionals com el Maccabi Haifa d’Israel, el St. Kevin’s Boy de Dublín i el BAA Wanderers de les Illes Bermudes.

L’Aleví A de Kiko Algar ha quedat enquadrat en el grup amb el Mallorca, el Màlaga , el Gavà i el Manresa. Mentre que l’Aleví B de Sergi Sánchez jugarà contra l’Espanyol, el Sevilla i el Villareal.

La fase final de la Powerade Cup serà una gran oportunitat per a que els menuts del Nàstic puguin gaudir competint amb alguns dels millors equips d’espanya, mesurant les seves forces contra conjunts d’un gran nivell. L’objectiu prioritari és, però, que els nanos gaudeixin d’una gran experiència i tanquin l’any de la millor manera possible. 

gimnastic-ucrania