FUTBOL BASE – Empat in extremis del Juvenil A (1-1)

Empat in extremis del Juvenil A contra el San Francisco CD (1-1). Els granes sumen 10 punt en set jornades i es mantenen a la part mitja de la classificació.

Els tarragonins sabien que no seria un partit senzill. El San Francisco va plantejar un sistema molt conservador amb una defensa molt tancada i amb molts homes sempre prop l’àrea. Els granes tenien el control de la pilota i dominaven clarament l’enfrontament vers uns barcelonins que esperaven tenir les seves opcions a la contra. En el 41 de la primera, i malgrat el clar domini local, va ser el San Francisco qui, a la sortida d’un córner inaugurava el marcador.

D’aquí al final els barcelonins van endarrerir encara més les seves línies. Els jugadors de Manel Cazorla van haver de treballar de valent per obrir el camp i crear així els espais per amenaçar la porteria rival. Finalment, en el 85, la gran feina grana va obtenir la seva recompensa. El gol de Josep, que havia entrat a la segona part per Pol, va permetre al Nàstic igualar l’enfrontament. Els nostres ho van intentar fins al final però els va faltar temps per poder capgirar el marcador.

Tot i l’empat, el juvenil segueix a la part tranquil·la de la classificació amb 10 punts en 3 jornades. Els tarragonins han perdut un sol partit en el que va la lliga el que demostra el gran treball que està fent l’equip. Dissabte vinent (18:15h) els de Manel Cazorla visiten el camp del Sant Andreu, sisè classificat amb 3 punts més que els nostres. El proper partit a casa serà el dissabte 31 d’Octubre, a partir de les 16:00, contra el FC Barcelona “A”.