gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE – Gran victòria del Juvenil A contra el Manacor

El Juvenil de Manel Cazorla és el primer equip que aconsegueix guanyar contra el Manacor.

Després de tres jornades sense aconseguir sumar els tres punts els granes es desplaçaven a les balears amb ganes de trencar aquesta dinámica negativa de resultats i convertir-se en el primer equip de la lliga en guanyar a Manacor.

Els illencs són un conjunt molt sòlid a casa, el que feia d’aquest un partit molt complicat per als tarragonins. Com deia el tècnic a la prèvia  “És un equip molt fort a casa, amb molt bons registres i amb les idees molt clares. Serà un rival incòmode ja que no deixa jugar i aprofita les seves oportunitats en pilotes robades o en jugades d’estratègia”. Calia doncs dominar la pilota i ser sòlids en defensa, i així va ser. El Nàstic va tenir el control absolut de la possessió imposant-se al Manacor en totes les facetes del joc.

Amb el partit controlat tan sols mancava el gol per consumar la superioritat visitant i finalment riki amb una gran diana va donar l’avantatge al Nàstic. Els granes a més van gaudir de diverses oportunitats però no van aconseguir augmentar la distància el que els va condemnar a patir durant el darrer quart d’hora de joc. El Manador era conscient que les seves opcions passaven per anar amb tot a l’atac i els de Cazorla van haver de suar per evitar que se’ls escapes una victòria molt valuosa.

L’entrenador del Juvenil destacava al final del partit el gran treball del seus. “Sabíem que seria un partit molt difícil i així ha estat. Però hem sortit a ser els protagonistes i a dominar. Hem tingut un 80% de possessió i això ens ha permès controlar el partit en tot moment. Al final ha tocat patri perquè ells havien d’arriscar i anar-hi amb tot. Els últims minuts la bola ha rondat massa prop la nostra àrea però hem sabut defensar el resultat. Han fet tots una gran feina.

El proper rival en visitar Tarragona serà el Zaragoza. Els granes intentaran mantenir la dinàmica i fer-se amb els tres punts. “Ara hem se seguir en aquesta línia i lluitar per aconseguir els 3 punts contra el Zaragoza. En cas de sumar ens permetria mantenir-nos a la part noble de la taula el que ens donaria una gran tranquil·litat de cara a les properes jornades”. 

gimnastic-ucrania