gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | La pedrera no para per Carnaval

Aquest cap de setmana no hi ha jornada de lliga, en les competicions catalanes, però el futbol no para a Can Nàstic.

El Juvenil A de Manel Cazorla, que competeix a Divisió d’Honor, lliga d’àmbit nacional, juga dissabte contra el At. Balears a partir de les 16 hores. Els juvenils són l’únic equip que tindrà jornada de lliga oficial però molts altres equips de la pedrera aprofitaran aquest cap de setmana de carnaval per jugar partits amistosos o participar en algun torneig.

És el cas del Benjamí A que jugarà la Copa Atlas Energia. La primera fase la disputarà al camp de l’AEM Lleida. De la seva banda, l’Aleví A, que també competirà en aquest torneig, ho farà inicialment al camp de l’Atlètic Segre.

A més, el Prebenjamí A, que durant la lliga regular competeix com a Benjamí H (una categoria per sobre de la seva), disputarà, demà dissabte, el torneig de Sistrells a Badalona. El Benjamí B, també es desplaça a l’àrea metropolitana per participar al Torneig de St. Joan Despí.

Finalment, els alevins A i C, tots de segon any, competiran al torneig del JABAC de Terrassa en modalitat de futbol 11 de cara a preparar ja el salt de la propera temporada.

D’altres equips han jugat o jugaran algun amistós aquests dies, ja sigui com a locals o com a visitants. L’Infantil B juga diumenge un amistós a les instal·lacions del Gimnàstic contra el St Pere i St Pau. El partit es diputarà a les 12 hores. Mentre que el Cadet B va jugar ahir un amistós contra el Juvenil del Tancat, amb victòria grana per 0-3. Finalment, el Cadet A va jugar, també ahir, contra la Floresta a domicili, en aquest cas el Nàstic es va imposar per 1-2 al seu cadet Preferent.  

Tots aquest partits i tornejos serveixen per no perdre el ritme competitiu, així com per aprofitar aquesta jornada sense lliga per fer tests pensant ja en la temporada vinent. 

gimnastic-ucrania