gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | L'Aleví A campió del Torneig Ciutat de Balaguer

L’Aleví A del Nàstic es va proclamar el passat 3 de Gener campió del IV Torneig de Nadal Ciutat de Balaguer.

Els granes es van imposar en la final al Reus Deportiu per un contundent 3-0. Abans, a semifinals, havien guanyat per la mínima al Zaragoza 1-0. Al torneig hi participaven equips de renom com Barça, Mallorca, Real Societat o Zaragoza.

D’altra banda, a finals de desembre, els alevins van participar a la fase final de la Powerade Cup. Els dos equips van fer un gran paper en aquest torneig en que participaven els millors equips alevins d’Espanya entre ells Barça i Madrid.  L’Aleví A de Kiko Algar va jugar en el grup 2, enquadrat amb el Mallorca, l’Espanyol, el Màlaga , el Gavà i el Manresa. Mentre que l’Aleví B de Sergi Sánchez va jugar contra l’Espanyol B, el Sevilla B, el Villareal B, el Terrassa i el Segre.

A més, Iu Pentinat, porter de l’aleví A va ser escollit en el 7 ideal del torneig com a millor porter de la Powerade Cup.

 Kiko Algar, entrenador de l’Aleví A, valorava de manera molt positiva la participació del seu equip en els dos tornejos. “Estem molt contents amb la resposta dels nens. Hem competit de meravella contra equips molt potents, demostrant que la feina que estem fent dia a dia és bona i que els nens estan creixent i aprenent a molt bon ritme. Sens dubte, tornejos així són molt bons per veure el nostre nivell i sobre tot per gaudir de jugar contra els millors.”.

Resultats a la Powerade Cup:

Aleví A

J1: Màlaga 5-3 Nàstic A

J2: RCD Mallorca 0-2 Nàstic A

J3: EF Gavà 1-2 Nàstic A

J4: Gimnàstic Manresa 1-2 Nàstic A

J5: Espanyol 1-0 Nàstic A

Segona fase: Betis 2-1 Nàstic

Aleví B

J1: Villareal 3-0 Nàstic B

J2: RCD Espanyol 1-0 Nàstic B

J3: Sevilla 0-0 Nàstic B

J4: Nàstic B 2-0 Jabac Terrassa

J5: At. Segre 0-1 Nàstic B

gimnastic-ucrania