FUTBOL BASE – L'Aleví A campió del Torneig de Cambrils i a la fase final de la Powerade

Els alevins, dirigits per Kiko Algar, es van proclamar, el passat cap de setmana, campions del Torneig de Cambrils després de superar al Manresa a la final.

Els granes van guanyar el torneig que es disputava a la ciutat veïna després de guanyar tots els seus partits, imposant-se, entre d’altres, al Valls, el Barça o el Manresa. Els tarragonins van estar sensacionals durant tot el campionat, mostrant un gran nivell de joc i una intensitat molt alta en un torneig ja de per si molt exigent.

El tècnic grana, Kiko Algar, valorava molt positivament el cap de setmana a nivell esportiu. “Ha estat un cap de setmana rodó. Hem competit a un gran nivell contra rivals molt complicats. A més, el desgast ha estat molt alt en molt pocs dies i tot i així hem estat capaços de jugar a una intensitat i un nivell molt alts. Estem molt contents amb la feina dels nanos i aquestes competicions ens han servit, sens dubte, per seguir aprenent i creixent, que és al final l’objectiu en aquestes edats”.

A la fase final de la Powerade.

A més, durant el pont, els alevins A i B van participar a Cornellà a la Powerade Cup 2015; classificant-se tots dos equips per a la fase final que es disputarà, també a Cornellà, els dies 18, 19 i 20 de desembre.

Els d’Algar van superar al St. Andreu, al Viladecans, al YTFA i al Manresa i van empatar contra el St. Gabriel. En total l’aleví A va aconseguir 13 punts, classificant-se, de manera ajustada per la fase final, en que es veurà les cares amb el Mallorca, el Màlaga, el Gavà i el Manresa.

De la seva banda, l’aleví B de Sergi Sánchez també es va classificar per a la fase final i el cap de setmana vinent jugarà contra l’Espanyol, el Sevilla i el Villareal.