gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | Nou repte pel Juvenil A

El Juvenil A es desplaça al camp del segon classificat, la Damm, en un nou repte per als homes de Manel Cazorla.

Després de les grans sensacions ofertes per l’equip en la derrota de dissabte passat contra el líder, l’Espanyol, ara el Juvenil se les veurà amb la Damm, el segon classificat. Els barcelonins sumen ja 44 punts, a només 2 dels pericus, i 18 punts per sobre dels granes; el que demostra el gran potencial de la Damm.

Són un equip molt equilibrat i amb grans jugadors en totes les posicions del camp. El seu estil de toc i possessió obliga al rival a efr un gran desgast físic. A més, són capaços de jugar també de manera directe, causant molts problemes als conjunts que els intenten pressionar per evitar que juguin còmodes amb la pilota.

En resum, el de dissabte serà, de nou, un gran repte per als tarragonins, que arriben al partit convençuts de fer un bon paper després de les grans sensacions del darrer partit a casa, com explicava a la prèvia el tècnic del Nàstic.  “Després de les bones sensacions contra el líder, l’espanyol, la idea és mantenir aquesta dinàmica. Dissabte passat vam tenir les nostres opcions contra un rival superior, i aquesta és la línia a seguir. Si fem bé les coses sabem que podrem tenir ocasions per sumar contra la Damm.”. 

gimnastic-ucrania