gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE – Nova xerrada formativa per entrenadors.

Futbol Base – nova xerrada formativa per entrenadors

Ahir va tenir lloc a les instal·lacions del Nou Estadi, una nova xerrada formativa per als entrenadors del futbol base.

En aquest cas, la temàtica va girar al voltant del reglament arbitral i les normatives federatives. La xerrada es va estructurar en dues parts diferenciades. En la primera el Sr Sergi Robla, del departament de competició del Nàstic, va explicar als entrenadors qüestions tècniques i administratives sobre fitxes i alineacions, així com casos pràctics sobre convocatòria de jugadors de categories inferiors.

La segona part de la sessió va estar dedicada al reglament i a les noves modificacions d’aquest. Tres representants de l’estament arbitral, el delegat del CTA el Sr Ferran Garcia i els col·legiats Jesús Mira i Josep Barceló, van informar als tècnics sobre les modificacions del reglament per la temporada actual; a més, van  explicar alguns aspectes molt concrets del reglament que podien ser confusos o poc coneguts pels entrenadors i, sobre tot, pel públic.

Es van realitzar dues sessions (17:30 i 19:30), d’una durada aproximada d’una hora, per tal de permetre a tots els entrenadors de la pedrera assistir a la xerrada. Aquestes formacions s’inclouen dins el pla de formació tècnica per entrenadors del futbol base del Gimnàstic i tenen com a objectiu potenciar la formació continuada dels tècnics de la pedrera grana. 

gimnastic-ucrania