gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | Partit trampa pel Cadet A

El Cadet A rep dissabte, 18:30 hores, a un dels rivals de la zona baixa de la classificació en el que serà un partit trampa.

Els de Daniel Vidal són 4rts, amb 27 punts mentre que els sabadellencs són a la zona de descens amb tan sols 11 punts. Ara bé, en les darreres setmanes l’equip ha experimentat un canvi radical en la seva dinàmica en gran part gràcies a les darreres incorporacions. En les darreres tres jornades ha estat a punt de puntuar contra el Barça (1-2), ha empatat contra el tercer classificat el Jabac (0-0) i ha guanyat al Gavà (0-0).

Els granes arriben a aquest partit en un gran moment, després de guanyar dissabte passat al Jabac mantenint-se una jornada més, i ja en van unes quantes, en la part alta de la classificació. Els locals buscaran una nova victòria que passarà, com explica el seu tècnic, Daniel Vidal, per mantenir la possessió de la pilota i estar atents en defensa.

“És un partit trampa, ells estan molt bé ara. Han fitxat nous jugadors i han canviat el sistema de joc, acumulant molts homes a camp propi i aprofitant el seu talent ofensiu per marcar a la contra. En els darrers partits han aconseguit molt bons resultats i haurem d’estar molt atents aquest dissabte. La clau serà mantenir sempre la possessió de la pilota, marcant nosaltres el ritme del joc, i evitar errades defensives que permetin al Mercantil tenir ocasions a la contra.”. 

gimnastic-ucrania