gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | Quatre granes amb la catalana.

Quatre jugadors de les categories base del Gimnàstic han estat convocats amb les preseleccions catalanes.

El jugador Ion Perelló Machi ha estat convocat amb la preselecció sub 18 per a disputar un amistós contra el CF Damm. El partit es celebrarà el proper dimarts 2 de febrer, a les 17:00h, al Camp Municipal la Barruana de Sant Vicenç dels Horts.

La preselecció la formen u total de 20 jugadors. Els clubs que més jugadors aporten són el Barça i l’Espanyol amb 6 respectivament, seguits de la Damm amb 4. El grana serà l’únic representant de la província en el combinat català per aquest amistós que s’engloba dins el procés de preparació del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques.

D’altra banda, els jugadors de l’Aleví A del Nàstic, Iu Pentinat, Arnau Sans i Lucas Mena, han estat convocats de nou amb la preselecció sub 12. El combinat català també prepara els campionats nacionals.

Els granes participaran de l’entrenament que Catalunya realitzarà el proper a les instal·lacions de l’INEFC a Montjuic.  La sessió està prevista a les 17h.

La llista completa de la sub 12 compta amb fins a 18 noms, sent el Nàstic el club que més jugadors aporta, tres, juntament amb Damm i Cornellà. A la llista de seleccionats no hi figura cap jugador de Barça o Espanyol.

Aquestes convocatòries no fan més que constatar el gran treball que es realitza, dia rere dia, en els equips base del Nàstic. La pedrera grana és, sens dubte, la millor de la província, i una de les millors de l’àmbit català. 

 

(FOTO: FCF)

gimnastic-ucrania