FUTBOL BASE – Un cadet A, amb un home menys, arrenca un empat a Girona

El Cadet A arrenca un empat en un partit que va haver de jugar amb un home menys durant més de 30 minuts.

El partit va començar malament pels interessos granes. En el minut 1 de joc un dels centrals del nàstic va refusar una pilota amb la mala sort que va rebotar al dors d’un jugador local convertint-se en una assistència d’or pel davanter gironí que aconseguia el 1 a 0 després de batre al porter en l’1×1. Amb el gol els locals es van tancar, conscients que l’avantatge els afavoria, i més tenint en compte les reduïdes dimensions del camp.

Els granes es van saber refer i amb un joc molt vertical i amb molts canvis d’orientació de la pilota, van aconseguir anar dominat el partit amb el pas dels minuts. En el 30’ una bona jugada per banda del Nàstic va culminar amb una centrada al punt de penal que el davanter grana va convertir en gol amb una gran rematada en semixilena. A la mitja part s’arribava amb un treballat empat.

A la represa de nou males noticies pels tarragonins. Un error defensiu acabaria amb penal i expulsió quan encara no es portaven ni 5 minuts de joc. El Girona no va perdonar i va posar el 2-1. Les coses es posaven molt complicades pels de Daniel Vidal que es trobaven amb un marcador en contra i amb un home menys per afrontar la remuntada. Malgrat el contra temps, els visitants no van deixar de lluitar en cap moment, i gràcies al gran treball col·lectiu i a una capacitat descomunal de sacrifici, van aconseguir empatar el partit a falta de 20 minuts. El més difícil ja estava fet però calia aguantar el marcador. Abans d’acabar el partit el Nàstic encara va gaudir de dues bones ocasions però la pilota no va voler entrar. Al final, empat i un punt que sap a glòria després de 35 minuts competint amb un home menys i contra un gran equip.

El tècnic del cadet, Daniel Vidal, valorava el gran esforç del seu equip en el partit a Girona. “Que et marquin en el primer minut de joc no és, ni molt menys, la millor manera de començar un partit contra un rival com el Girona i en un camp tant petit. Per sort ens hem sabut refer i amb el pas dels minuts hem trobat la nostra millor versió. A la segona després del penal i la expulsió hem demostrat que som un equip amb caràcter, no ens hem vingut avall en cap moment i, tot  i ser un menys, hem estat capaços de dominar el joc i finalment hem tingut premi. Hauríem pogut, fins hi tot, guanyar però la pilota no ha volgut entrar. Per com ha anat el partit podem estar molt contents del punt aconseguit. Aquest nanos són uns lluitadors i ho demostren cada vegada que les coses no van bé”.