gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE – Victòria del Cadet A enfront el Gavà.

El Cadet A va guanyar dissabte al Gavà i es col·loca quart de la classificació en un gran inici de campanya per part dels de Dani Vidal.

Els granes van jugar dissabte un gran partit, controlant i dominat al rival des del primer minut. Els tarragonins tenien molt clares les idees, sabien que calia lligar en curt als homes de més talent del Gavà i mantenir les línies juntes per poder elaborar amb comoditat i tenir una bona circulació de la pilota. A la primera meitat els barcelonins ni tan sols van xutar a porteria. Els locals, en canvi, arribaven amb facilitat mitjançant un bon joc d’atac aprofitant la superioritat per les bandes. A més, el Nàstic va tornar a demostrar el seu alt nivell defensiu, una de les claus de la gran temporada que estan realitzant els granes, el que els permetia robar i muntar perilloses contres. En el minut 15 de la primera va arribar el primer, i únic gol del partit. Genís va fer el gol de la jornada aconseguint un gol olímpic a la sortida d’un córner.

A la tornada dels vestidors la dinàmica va seguir sent la mateixa amb un Nàstic dominador. Els canvis a les files granes durant la segona meitat van permetre a l’equip, a més, mantenir l’alt nivell de pressió que ofegava les poques mostres de perill del Gavà. Els barcelonins tan sols podien buscar situacions amb pilotes aèries penjades a l’àrea local, però tots els intents van ser refusats per una defensa molt sòlida i concentrada. Al final, nova victòria pel Cadet A del Nàstic que es consolida com un dels millors equips de la lliga en el que va de competició.

El tècnic tarragoní, Dani Vidal, destacava després del partit el gran treball dels seus. “Hem fet u gran partit, hem dominat en totes les facetes del joc. Teníem les idees molt clares, sabíem què calia fer. A la primera meitat hem tingut 20’ d’un nivell de joc altíssim. Hem aconseguit que el Gavà pràcticament no crees perill en tot el partit”. Vidal destacava, a més, el gran inici de temporada que està fent l’equip. “Ara mateix som quarts però el més important és que cada jornada ens allunyem més de la zona de descens i aquest resultats estan arribant pel gran treball dels nanos. Segurament no som un dels millors equips de la lliga però amb la il·lusió, les ganes d’aprendre i l’entrega dels jugadors creixem cada dia. El més important és sens dubte això, la gran progressió que estem fent a nivell individual i d’equip.”

El cadet viatjarà dissabte vinent (16h) a Lleida en el que serà un partit complicat, tant pel rival com pel camp. 

gimnastic-ucrania