gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE – Xerrada mèdica pels entrenadors de la base

Els serveis mèdics del Gimnàstic de Tarragona van impartir ahir una xerrada informativa adreçada a tots els entrenadors del futbol base del Nàstic.

El metge del primer equip, i cap dels serveis mèdics del Nàstic, el Sr. Carles Hernández, va presentar als entrenadors el nou organigrama mèdic de l’entitat i va explicar els protocols tècnics d’actuació amb els jugadors de la pedrera en els casos de lesió, assistència mèdica, tractaments de rehabilitació i el treball de readaptació a la pràctica esportiva.

D’altra banda, el fisio de la base i el primer equip, el Sr. Víctor Rodríguez, i el nutricionista del Gimnàstic, el Sr. Albert Martínez, van tancar la xerrada amb consells teòrics i pràctics bàsics sobre conceptes com l’alimentació, la hidratació, els embenats compressius o la readaptació esportiva després d’una lesió.

La sessió d’ahir s’engloba dins la política de formació continuada del Gimnàstic de Tarragona amb l’objectiu d’oferir als seus tècnics les millors eines per treballar amb els jugadors de la pedrera grana. 

gimnastic-ucrania