gimnastic-banner-the-beat-challenge

G. Rítmica | El Nàstic es proclama campió de la Copa d’Espanya de conjunts

Les gimnastes Sèniors Absolutes del Club Gimnàstic s’han proclamat campiones de la Copa d’Espanya de conjunts i s’han endut la medalla d’or cap a Tarragona amb una actuació memorable i davant de 5.000 espectadors al Pavelló Pisuerga de Valladolid.

Les gimnastes Sèniors Absolutes del Club Gimnàstic s’han proclamat campiones de la Copa d’Espanya de conjunts i s’han endut la medalla d’or cap a Tarragona amb una actuació memorable i davant de 5.000 espectadors al Pavelló Pisuerga de Valladolid.

El conjunt, format per Marta Martín, Ainhoa Sànchez, Ivet Canela, Aina Perramon, Ariadna Morell i Adriana Pinilla, i entrenat per Gisela Camarero, amb 5 cintes, ha fet una actuació amb moltíssima dificultat que ha ratllat la perfecció i ha superat el potent Club Gimnasia Rítmica Dos Hermanas sevillà, que ha estat 2n; i el Torrejón de Madrid, que ha estat 3r.

La Copa d’Espanya, també anomenada Copa de la Reina, és una competició de màxim prestigi i nivell estatal, on només participa el campió de cada comunitat autònoma. El Nàstic, que es va classificar com a campió català, ha hagut de competir contra els 11 millors campions autonòmics, entre ells, els ja anomenats Dos Hermanas, de Sevilla, i Torrejon, de Madrid, però també amb clubs de prestigi com el Donosti, que ha estat quart, el Praxis de les Illes Canàries, cinquè, i un dels favorits, el conjunt local de Valladolid, que ha estat sisè.

Per assolir aquest èxit, les gimnastes han seguit un pla específic de treball des del mes de gener amb 5 dies setmanals d’entrenament, una única setmana de descans a l’estiu, i una rigorosa preparació física i tècnica per part de les entrenadores del Club. El pla d’entrenaments programats s’aproxima als de les gimnastes professionals i aquesta bona feina s’ha vist ara recompensada amb aquest meritori títol. La gran qualitat de les gimnastes, el treball de l’equip tècnic d’entrenadores i una bona gestió de la direcció esportiva de la Secció han fet possible que el Nàstic s’endugui per primer cop aquesta Copa tan prestigiosa a les seves vitrines. Un èxit que reafirma el bon treball del Club amb la Gimnàstica Rítmica.

També cal anomenar el conjunt Junior, que va ser present a la final de la seva categoria com a campió català, però tot i tenir una molt bona actuació, no va poder estar en posició de medalles.

D’altra banda, conjuntament amb la Copa d’Espanya, s’ha disputat el Campionat d’Espanya Base. El Nàstic també hi ha tingut representació amb el Conjunt Cadet Base, actual Campió de Catalunya, que va actuar amb 3 pilotes i 2 cintes.

gimnastic-ucrania