gimnastic-banner-the-beat-challenge

G. Rítmica | Tres conjunts grana classificats per als campionats nacionals

El conjunt Cadet VII aconsegueix el Campionat de Catalunya i obté la classificació per al Campionat d’Espanya. Mentre que els conjunts Sènior Absolut i Júnior Absolut del Nàstic han guanyat el classificatori de la Copa d’Espanya de Conjunts en la cita celebrada el passat diumenge a Figueres.

El Conjunt Cadet VII aconsegueix el Campionat de Catalunya i obté la classificació per al Campionat d’Espanya. Mentre que els conjunts Sènior Absolut i Júnior Absolut del Nàstic han guanyat el classificatori de la Copa d’Espanya de Conjunts en la cita celebrada el passat diumenge a Figueres.

Pel que fa al Conjunt Cadet Base, amb 3 pilotes i 2 cintes, s’ha proclamat Campió de Catalunya per davant de l’Ametlla de Mar i el Manresa, que han estat segons i tercers respectivament, davant de 12 conjunts participats. El conjunt format per Alejandra Pinilla, Laura Morell, Jéssica Navarro, Mia Albacar, Sara Castander i Sheila Sánchez, entrenat per Victoria Grau, s’ha classificat per al Campionat d’Espanya Base, que es celebrarà a Valladolid el mes de novembre i ho farà com a Campió de Catalunya.

Mentre que el Conjunt Sènior Absolut, amb 5 cintes, i format per les gimnastes Marta Martin, Ainhoa Sànchez, Ariadna Morell, Ivet Canela, Aina Perramón i Adriana Pinilla, entrenat per Gisela Camarero, s’ha imposat al Lloret i al Montigalà Badalona, que han estat segons i tercers respectivament.

Per la seva banda, el Conjunt Júnior Absolut, amb 3 pilotes i 2 cintes, format per Carla Marchal, Paula Oruj, Marina Sabaté, Marina Duque i Carla Cacho, entrenat per Iria Medín, s’ha imposat al Reus Deportiu, segon; i al Lloret, tercer.

Ara, els dos conjunts del Nàstic representaran Catalunya a la Copa d’Espanya, anomenada Copa de la Reina, que es celebrarà a Valladolid del 8 al 13 de novembre. Cal remarcar que a la Copa de la Reina només hi participa el millor conjunt, de cada categoria, de les diferents comunitats autònomes.

gimnastic-ucrania