Galerna pobletana a Laredo, empat èpic (1-1) i a semifinals del playoff a 2ª B

El CF Pobla de Mafumet ha fet història aquest cap de setmana després de classificar-se per primera vegada per les semifinals del playoff d'ascens a 2ª B. El filial del Nàstic ha vist com tot i tenir el control del matx els locals posaven el 1-0 al marcador gràcies a un golàs de xilena de Sergio al minut 67. Efectivitat màxima la del Laredo en la única ocasió de gol que ha tingut en els 90 minuts de joc i que, a més, els donava el passi a la següent ronda. La Pobla no defallia, ho intentava però una vegada el pal, i d'altres el porter local David privaven als de Kiko Ramírez de marcar. Finalment, en el minut 98 de partituna centrada milimètrica de Jordi Roca a la sortida d'un còrner era rematada per Aleix Coch al fons de la porteria. La galerna pobletana bufava  amb fe i amb l'ànim del centenar de seguidors de La Pobla desplaçats a Laredo i aconseguia que la pilota s'introduís al fons de la xarxa. Un empat que silenciava als més de dos mil seguidors que s'havien congregat al municipal de San Lorenzo.

La Galerna pobletana ha bufat a Laredo un empat i un passi de rondaFelicitats Pobla

Per últim destacar que la junta directiva del CF Pobla de Mafumet vol agrair públicament el tracte donat pel CD Laredo, pels seus afeccionats, junta directiva i ajuntament. Un tracte notable i cordial entre ambdues entitats que ha servit per viure una festaautèntica de futbol.

La Pobla descansarà aquest diumenge i prestarà atenció al sorteig de dilluns a Madrid on coneixerà el seu rival a semifinals.