gimnastic-banner-the-beat-challenge

Gerard Oliva, el 9 del Nàstic

El davanter i l'entitat grana amplien la vinculació

El president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, i Gerard Oliva han signat el nou contracte fins al juny de 2021, més una altra temporada opcional.

Amb aquesta renovació, l’atacant de Riudecanyes continuarà a casa seva i serà un dels davanters referents de l’equip entrenat per Toni Seligrat.

Gerard Oliva, amb passat a Planter Grana, va tornar a Tarragona l’estiu passat per celebrar gols amb la samarreta de la seva terra. Després de deixar enrere els problemes físics en l’inici de la competició, el davanter es va convertir en un dels fixes en els onzes del tècnic Toni Seligrat. Els registres indiquen que dels últims deu partits de lliga 2019-2020, Gerard va completar els 90 minuts en vuit ocasions, marcant tres gols i ajudant a l’equip a sumar 14 punts.

Tant el jugador com l’entitat s’han mostrat molt satisfets per continuar de la mà en aquesta nova temporada a la categoria de bronze del futbol nacional. Les dues parts són conscients que la unió és clau per lluitar tots els partits amb els nastiquers i situar a l’entitat on esportivament mereix.

gimnastic-ucrania