gimnastic-banner-the-beat-challenge

Gerard Oliva vestirà de grana

El davanter de Riudecanyes signa un contracte fins a 30 de juny de 2020

El Gimnàstic de Tarragona i Gerard Oliva Gorgori (Riudecanyes, 7 d’octubre de 1989) han segellat la vinculació per aquesta temporada després que el jugador hagi convençut als tècnics grana en aquestes setmanes de treball a la disciplina del primer equip.

El futbolista tarragoní reforçarà la parcel·la ofensiva de l’equip entrenat per Xavi Bartolo en aquesta nova temporada que s’iniciarà aquest diumenge davant la UE Llagostera. El jugador d’ 1,90 metres millorarà la mitjana d’alçada de la plantilla 2019-2020, aportant qualitat en el joc aeri ofensiu i també defensiu. Oliva sumarà caràcter a l’esquema tàctic des de la punta d’atac, mostrant-se com un jugador amb una gran capacitat de rematada des de l’interior de l’àrea, a més a més, potent en les pilotes a l’espai en les immediacions de la porteria rival.

El futbolista signa de grana després d’haver finalitzat la relació contractual amb el KS Cracovia. En la seva trajectòria ha format part d’equips com el CD Numancia, Atlético de Madrid ‘B’, SD Huesca, CF Badalona o Atlético Baleares, entre d’altres. Dintre dels seus registres destaca un bon bagatge de partits disputats a la categoria de bronze, on per exemple ha estat capaç de fer un total 18 gols a les files del CF Badalona fa dues temporades.

La presentació oficial del jugador es realitzarà avui a les 12.45 hores, a les instal·lacions del Nou Estadi, juntament amb els companys Bruno Perone i Pedro Martín. 

gimnastic-ucrania