gimnastic-banner-the-beat-challenge

Gerardo de la Torre, de la NSA a la Pobla

El davanter americà, nou jugador del filial del Nàstic

Gerardo de la Torre es converteix en el primer jugador de la Nàstic Sports Academy en fer el salt de categoria. El davanter de 22 anys defensarà els interessos del filial grana, el CF Pobla de Mafumet, fins a final de temporada.

El jove futbolista grana, pitxitxi amb 17 gols en 12 partits a 4a catalana, deixa líder a l’equip de l’NSA Camp Joliu per continuar marcant gols al Municipal de La Pobla de Mafumet a Tercera Federación.

El jugador, que ja ha realitzat diferents sessions d’entrenament a La Pobla durant la present temporada, s’unirà als entrenaments amb la resta de companys demà, 28 de desembre, per iniciar la preparació pel primer partit de 2023 sota les indicacions del tècnic Adolfo Baines.

El treball i qualitat del jugador, desenvolupant el seu futbol sota la metodologia grana a la Nàstic Sports Academy, ha permès que Gerardo sigui el referent esportiu per a tots els joves jugadors que defensen l’escut de l’NSA Camp Joliu en el primer curs competitiu.

Juntament amb el jugador, els encarregats de segellar l’acord han estat els membres del comitè de la NSA, Javier Ornia i Jose Maria Andreu Solé; els coordinadors de l’Àrea Esportiva de la NSA, Carlos Guillén i Mia Guasch; el director del Planter Grana, Sergi Parés; i el director esportiu del CF Pobla de Mafumet, Albert Virgili.

gimnastic-ucrania