Girona 2 – 1 Nàstic

El Nàstic no ha pogut endur-se'n els tres punts del derbi català d'aquesta tarda contra el Girona. Tot i que els locals s'han adelantat al minut 8 de joc, els grana han reaccionat molt ràpid fent pujar l'empat però en els minuts finals, un gol de Jandro ha fet que els 3 punts es quedessin a Girona

Gols i ocasions pels dos conjunts. La primera part a Montilivi ha estat agraïda pels aficionats, ja que tant el Nàstic com el Girona han proposat un joc ofensiu amb presència sobre l'àrea contrària. Tot i que les primeres aproximacions han estat pels grana, els locals s'han avançat en el marcador. Una bona passada de Jandro ha precedit la passada de la mort que ha rematat Peragon, fent pujar l'1 a 0 al marcador. Només tres minuts ha tardat la reacció dels tarragonins. Mairata ha rematat una jugada d'estratègia col·locant l'empat en el marcador. A partir d'aquí ha estat el Nàstic el dominador del joc. La possessió dels d'Oliva, combinada amb una pressió perfecta de la línia de tres quarts sobre la sortida de pilota gironina ha estat la fórmula que ha donat al Nàstic les millors ocasions de tornar a marcar. Les més clares han estat per Rubén Navarro. El de Sallent, però, ha enviat fora la primera rematada i a les mans del porter la segona. El nom propi de la primera meitat ha estat el de Felipe Sanchon. El barceloní ha debutat amb l'elàstica grana i ha deixat ja mostres de la seva qualitat, a més d'una pressió constant que ha dificultat la construcció del conjunt gironí.

La segona meitat ha començat sense canvis. Els mèrits d'aquests 45 minuts han tornat a ser del cantó tarragoní. Mentre passaven els minuts els grana seguien disposant d'ocasions, les més clares per Viguera i Rubén Navarro. Amb el pas del temps tots dos entrenadors han començat a moure la banqueta. Oliva ha donat entrada a Alvaro Rey i Miki. Però en el minut 71 els grana s'han quedat amb un home menys per l'expulsió de Pedro Mairata. Tot seguit a la vermella directa, el tècnic lleidatà ha tornat a moure l'equip i ha fet entrar Eloy Gila, que ha substituït Rubén Navarro. Tot i la inferioritat els grana ho han seguit provant i a punt ha estat de marcar Miki en una falta directa des de la frontal. Però ha estat Jandro, un vell conegut del Nàstic, qui s'ha trobat amb el gol.

El Nàstic rebrà el proper diumenge al Nou Estadi al Salamanca.