gimnastic-banner-the-beat-challenge

Gols, emocions i grans aficions a LaLiga Genuine

El Complex Esportiu Futbol Salou ha acollit una doble jornada de futbol Genuine en sessions de matí i tarda on els protagonistes, a banda dels futbolistes, han estat les aficions.

El Complex Esportiu Futbol Salou ha acollit una doble jornada de futbol Genuine en sessions de matí i tarda on els protagonistes, a banda dels futbolistes, han estat les aficions. A banda de la important presència d’aficionats del Nàstic han destacat les aficions de l’Athletic Club, la Real Sociedad o el CA Osasuna. Després de la jornada inaugural viscuda divendres al Nou Estadi, la competició ha pres el relleu amb els 18 equips participants en aquesta segona fase de LaLiga Genuine.

El Nàstic ha jugat dos partits amb el balanç d’una derrota davant el CA Osasuna per 3 a 0 i una victòria contra el RC Deportivo de la Corunya per 1 a 0, que ha desfermat l’eufòria entre els jugadors grana i els aficionats que s’han apropat a les instal·lacions.

Durant tot el dia l’equip del Nàstic Genuine ha estat acompanyat ben d’aprop per bona part del consell d’administració encapçalat pel president, Josep Maria Andreu. A més, també els jugadors del primer equip Abraham Minero i Manu Barreiro han estat recolzant a l’equip en la jornada de tarda en un partit especialment intens davant els gallecs.

La competició es tanca aquest diumenge al matí amb els últims partits que es jugaran des de les 10 a les 12 hores i posteriorment es farà l’entrega de medalles. El Nàstic jugarà contra el Córdoba CF a partir de les 11 hores.

A la tarda, en la prèvia del derbi entre Nàstic i CF Reus Deportiu els jugadors Genuine dels dos clubs seran també protagonistes a la gespa del Nou Estadi.

gimnastic-ucrania