gimnastic-banner-the-beat-challenge

Gordillo continua a la banqueta grana

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i l’entrenador Jose Antonio Gordillo renoven la seva vinculació per una temporada més. Les dues parts han decidit seguir units per forjar els fonaments de l’apartat esportiu en vista a la propera campanya.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i l’entrenador Jose Antonio Gordillo renoven la seva vinculació per una temporada més.

Després que el tècnic de Morón de la Frontera hagi aconseguit tres victòries en les darreres tres jornades de LaLiga 1|2|3, aconseguint així la permanència del Nàstic a la categoria de plata una temporada més, les dues parts han decidit seguir units per forjar els fonaments de l’apartat esportiu en vista a la propera campanya.

Jose Antonio Gordillo encapçalarà l’staff tècnic del Gimnàstic de Tarragona 2018-2019 i l’acompanyaran Abel Segovia com a segon entrenador; Jordi Abella, com a preparador físic; Manolo Oliva, com a entrenador de porters; i Manolo Martínez i Santi Coch, en l’apartat d’anàlisi tècnic del primer equip.

El tècnic grana ha volgut anunciar la seva continuïtat mitjançant un vídeo on ha agraït la confiança del Consell d’Administració del Gimnàstic de Tarragona, SAD, encapçalat pel president Josep Maria Andreu. A més a més, ha mostrat la seva confiança als nastiquers que han fet suport a l’equip, animant-los a seguir per fer un Nàstic millor pel proper curs esportiu.

Cal recordar que Gordillo seguirà ampliant la seva trajectòria al Gimnàstic de Tarragona, després de la seva etapa com a jugador des del 1998 a 2003 i posteriorment com a secretari tècnic, l’any 2010.

gimnastic-ucrania