gimnastic-banner-the-beat-challenge

Gran actuació grana en la tercera jornada de la Lliga Catalana (Patinatge de velocitat)

La secció de patinatge de velocitat del Nàstic ha participat avui en l'última i decisiva tercera jornada de la Lliga Catalana de patinatge de velocitat, que s'ha celebrat a Salou.
El Nàstic ha inscrit a aquesta lliga 28 patinadors i ha tornat a casa amb un total de 14 podis i un tercer lloc en la classificació per clubs.
En categories de promoció cal destacar les actuacions de l'aleví Oriol Foix que ha quedat primer, Rubén Matín ha fet també una primera posició en Infantil, seguit de Jhon Eder que ha quedat segon. Per la seva banda, en infantil femení s'ha de destacar el podi totalment  grana, on Júlia Juncosa s'ha imposat en aquesta categoria, seguida d'Anna Gabriela i Núria Hernàndez. En categoria benjamí masculí Joel Martín ha quedat primer i en femení Júlia Baringo segona. Ariadna Blanca, per la seva banda, ha quedat segona en pre-benjamí. En la categoria màster femenina Eva Mauricio ha quedat primera seguida de Larha Bruni i Vanesa Lopez; Victor Marrugat, en masclí, s'ha proclamat campió.
Per altra banda Alexandra Palos ha quedat segona en categoria Màster federats.
També hi han participat Sílvia i Elena Adserà, Esther Antón, que ha quedat quarta en Aleví promoció, Ania Blanca,Víctor Jordà, Gerard Ros, Ainhoa Martín, Omar Forcadell, Jan Schmitz i Enric Ros.

gimnastic-ucrania