gimnastic-banner-the-beat-challenge

Gran estrena a LaLiga Genuine Santander 2021-2022

El Nàstic es situa colíder de la classificació del fair play

El Gimnàstic de Tarragona ha disputat aquest cap de setmana la primera fase de la temporada 2021-2022. La competició celebrada a la Ciudad Deportiva Barranco Seco, amb la UD Las Palmas com equip amfitrió, ha congregat a 24 dels 42 equips participants i una xifra superior als 500 futbolistes.

El Nàstic ha disputat els tres partits programats pel cap de setmana amb un balanç de dos empats i una derrota en la vessant esportiva. El dissabte va jugar davant el Villarreal CF (1-1) i el Granada CF (0-2). Mentre que diumenge, va tancar la competició davant el RCD Mallorca (2-2).

A banda dels resultats esportius, l’equip entrenat per Rafel Magrinyà ha destacat pel seu fair play, situant-se al capdavant de la classificació amb 89 punts, empatat amb la Fundació Málaga, dintre del grup ‘Compañerismo’. Aquesta qualificació es puntua arrel de les accions esportives i els valors que regnen en tots els partits i fases de LaLiga Genuine Santander.

Recordem que aquesta primera fase 2021-2022 té dues seus: la disputada aquest cap de setmana a les instal·lacions de la UD Las Palmas; i la que disputaran a Gijón els 18 equips restants els dies 22, 23 i 24 d’abril.

Finalment, ahir, diumenge, un cop finalitzats els 36 partits de la primera seu, es va fer entrega de les medalles a tots els participants. La presidenta de la Fundación LaLiga, Olga de La Fuente, juntament amb autoritats i representants del conjunt canari, van ser els encarregats de felicitar als més de 500 esportistes congregats en aquesta estrena 2021-2022 de LaLiga Genuine Santander.

Amb el suport de BASF, Diputació de Tarragona, Fundació La Caixa i Port de Tarragona.

gimnastic-ucrania