gimnastic-banner-the-beat-challenge

Gran estrena de LaLiga Genuine 23-24 a Tarragona

El Nàstic, vigent campió del Fair Play, debuta amb ple de punts en la classificació de l'esportivitat

La fase tarragonina de la 6a edició de LaLiga Genuine ha estat un gran èxit pels 1.000 participants d’aquesta edició, representant a 46 equips. A més cal afegir als més de 350 membres del Voluntariat Grana, l’organització, els escenaris escollits, les famílies, els centenars d’aficionats… Tots ells han gaudit i han compartit els valors d’aquesta competició, única i brillant, que cada curs s’estrena al nostre territori.

Divendres es feia la inauguració al Nou Estadi Costa Daurada amb la desfilada dels 46 equips participants i els parlaments del president de la Fundación LaLiga, Clemente Villaverde, i el president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu. A Tarragona arrencava un cap de setmana de futbol i agermanament entre els protagonistes; per continuar l’esport al Futbol Salou Sports Center amb un total de 69 partits disputats entre els més de 730 jugadors, amb els suport dels més de 350 voluntaris locals, que han participat activament en aquest inici de temporada 2023-2024.

El Nàstic Genuine, dirigit per Rafel Magrinyà, va veure com el Fundación Celta Integra (0-3) i el UD Las Palmas (0-2) el superaven; mentre que en el partit de dissabte a la tarda, el Nàstic s’imposava per 2-0 a la UD Ibiza. A banda dels resultats esportius, l’equip ha aconseguit els 120 punts en joc del fair play, amb l’objectiu de repetir el títol aconseguit el curs passat.

Cal destacar també l’excel·lent feina dels voluntaris provinent dels diferents col·lectius: Col·laboradors de BASF, Voluntariat Grana BASF, Col·legi Sant Pau Apòstol, Institut Antoni Martí Franquès, Col·legi Dominiques Tarragona, Col·legi Mare Nostrum, La Salle Tarragona, Institut Tarragona i Camp Joliu. Tots ells han format part del Voluntariat Grana, que impulsa el club i BASF, encarregant-se del suport a les 46 expedicions que s’han aplegat al torneig.

Un cop disputada aquesta primera fase, la següent es dividirà entre Cadis i A Corunya, amb el Cádiz CF i el RC Deportivo com a equips amfitrions en els mesos de febrer i març.

gimnastic-ucrania