gimnastic-banner-the-beat-challenge

Gran paper de la secció de patinatge a la Marató de València

Aquest diumenge es va celebrar com cada any la Marató i la mitja marató Roller de València, prova que es fa al circuit de Formula 1 de la ciutat valenciana. En aquest esdeveniment el Nàstic hi va tenir gran participació i èxit en les classificacions.

 
Un total de 30 persones entre acompanyants i patinadors es van desplaçar a València ,12 infants de la secció ho van fer per  participar al Trofeu que és cel·lebrava dissabte al patinòdrom, però que finalment és va suspendre per la pluja.
 
Diumenge, tot i el mal temps, es va celebrat la marató i la mitja. La pluja va endurir molt aquesta cursa, que va transcorre sota forts xàfecs i ràfegues de vent, però aixó no va ser un impediment per a què el Nàstic hi fes un bon paper. Els 10 participans inscrits del Club s'hi van enfrentat tot i que per a molts d'ells era la seva primera experincia en aquestes proves.
 
 Jan Shcmitz, de 15 anys, en la que era la seva primera mitja marató, va pujat al podi amb una  segona posició en la seva categoria, amb un temps de 48 minuts;  i Rosa Franquet, també en la seva primera participació en marató, va assolir una tercera posició en Master 50; per la seva banda Alexandra Palos, delegada i entrenadora de la secció, va quedar 4a a només  tres minuts de la tercera en Master30.
 També van participar Olga Fusté, Joan Ros i Iban Foix a la marató, i Judith Amorós, Elena Caberio ,Carmen Hernanez i Gisela Cortès a la mitja.
gimnastic-ucrania