gimnastic-banner-the-beat-challenge

Gran paper del Nàstic a les 24h hores de Calafat

Tres patinadors del Club Gimnàstic han pres part aquest cap de setmana a les 24 hores del circuit de Calafat en patins. Manuel Delgado, Alexandra Palos i Olga Fusté han estat els tres protagonistes grana en una prova on s'ha començat a demostrar el potencial de l'entitat tarragonina en aquesta modalitat esportiva.
Manuel Delgado, que hi participava per tercer any consecutiu, ha fet un total de 64 voltes, el que suposava 208km. Delgado va representar el Nàstic fa una setmana a les 24 hores de Le Mans i ja ha confirmat la seva presència el mes vinent a Montreal.
Pel que fa a la representació femenina, Palos i Fusté han aconseguit un desè i un cinquè lloc, respectivament en dues modalitats. Al ser les dues úniques participants femenines en aquesta categoria van ser incloses en les classificacions generals.
Alexandra Palos va ser desena després de recórrer 69 voltes i fent un total de 220.80km en la modalitat de 24 hores. Per la seva part, Olga Fusté va competir en la modalitat de 12 hores en solitari, fent 41 voltes o el que és el mateix, 131.20 km.
 

gimnastic-ucrania