Gran victòria del Juvenil A

Els grana es van imposar per un contundent 0 a 5 al Sabadell, un dels rivals directes en la lluita per la permanència.

Els homes de Manel Cazorla van sortir molt endollats, conscients de la importància del matx, i de la necessitat de sumar els tres punts. Aquesta intensitat inicial va permetre als visitants avançar-se ben aviat. En el minut 3, aprofitant una situació d’estratègia, els grana es posaven per davant en el marcador amb un gol del capità del Juvenil, Roger Escribà. I en el minut 10 arribaria el segon gol tarragoní. El domini era absolut, si bé el joc no era tant fluid com en jornades anteriors. Amb tot, la marxa extra dels grana els va permetre arribar al descans amb un avantatge molt clar en el marcador, amb un 0 a 4 favorable als de la Budallera.

Al descans el missatge va ser clar, calia mantenir la concentració per evitar la sorpresa. Calia lligar la victòria i tornar a Tarragona amb tres punts vitals. Els de Cazorla ho van entendre a la perfecció i no van deixar que els locals entressin en cap moment en el partit. Les ocasions van tornar a ser grana però la manca d’encert en els metres finals va impedir que la diferència creixes encara  més. Al final, 0 a 5 pel Nàstic i tres punts que tornaven cap a Tarragona i que donen ales als nostres en la lluita per la permanència.

El proper rival del Juvenil a serà el Ferriolense. Els Balears són el primer equip en posició de descens i els màxims perseguidors dels grana, situats a tan sols un punt dels nostres.

El tècnic del Juvenil A, Manel Cazorla, valorava molt positivament la victòria aconseguida. “Són tres punts molt importants. A més, el resultat ens reforça a nivell anímic de cara a l’exigent tram final que ens espera. Avui no hem fet el nostre millor partit, però hem sabut ser pràctics. En enfrontaments anteriors, contra rivals de la part alta, hem ofert una imatge millor i en canvi no hem aconseguit bons resultats. Avui calia guanyar i ho sabíem i hem anat a pels res punts des del primer minut. Ara ens toca visitar les illes per jugar contra el Ferriolense. Serà un partit molt complicat però una victòria ens posaria la permanència molt de cara”.